Voor de individuele wedstrijden bestaat een C-, B- en A-stroom niveau met als categorieën 12-14 jaar en 15+. De jongsten (8-11 jaar), ook wel mini's genoemd, kunnen deelnemen in het I-niveau (instapniveau). Voor zowel de mini’s, B- als C-stroom worden enkel provinciale wedstrijden georganiseerd. De A-stroom kan zich selecteren voor het Belgisch kampioenschap en een selectie behalen voor een internationale wedstrijd.

Read More

Voor de teamwedstrijden bestaat een C-, B- en A-stroom niveau met als categorieën 12-14 jaar en 15+. De jongsten (8-11 jaar), ook wel mini's genoemd, kunnen deelnemen in het I-niveau (instapniveau). Voor zowel de mini’s, B- als C-stroom worden enkel provinciale wedstrijden georganiseerd. De A-stroom kan zich selecteren voor het Belgisch kampioenschap en een selectie behalen voor een internationale wedstrijd.

Read More

Voor de Minidemowedtrijd bestaat er zowel een A- als B-circuit. Een minidemo bestaat uit 4 tot 6 actieve skippers. Elk team brengt een demonstratie op muziek binnen een tijdsduur van 2 tot 4 minuten, met een zo gevarieerd mogelijk aanbod van Rope Skipping elementen die op een zo vloeiend mogelijke manier aan elkaar worden verbonden en waarbij elk element moet uitgevoerd worden op de gebruikte muziek en met zoveel mogelijk teamleden.

Read More

Voor een democupwedstrijd bestaat er een A- als B-circuit. Een democupteam uit 8 tot 16 skippers. Elk team brengt een demonstratie op muziek binnen een tijdsduur van 4 tot 8 minuten (democup), met een zo gevarieerd mogelijk aanbod van Rope Skipping elementen die op een zo vloeiend mogelijke manier aan elkaar worden verbonden en waarbij elk element moet uitgevoerd worden op de gebruikte muziek en met zoveel mogelijk teamleden.

Read More

Per seizoen wordt bepaald wat de laatste inschrijvingsdatum is per competitiewedstrijd (data: zie ledenbeheer).
Eens de inschrijvingsdatum voorbij is, kan de inschrijvingskost voor een skipper die afhaakt (om welke reden dan ook) niet meer worden teruggevorderd.

Read More