Dynamo Project Opleiding

Het Dynamo Project biedt managementondersteuning voor sportclubs. Informatie nodig over vzw-wetgeving, vrijwilligersvergoedingen of de btw-plicht van jouw sportclub? Vind hier wat je zoekt!


Dynamo Project Opleiding

PRODUKTEN:
Het Dynamo Project ontwikkelde verschillende brochures, modeldocumenten en tools om sportclubbestuurders te helpen bij de administratie en het bestuur van hun sportclub. In 2013 kan je nog een bestelling plaatsen via het bestelformulier. Vanaf 1 januari 2014 verandert de werkwijze. Brochures kan je dan online lezen op de website en documenten kan je onmiddellijk downloaden. Daarvoor moet je je wel registreren op de Dynamo Project website. Dit kan vanaf 1 december 2013 en is gratis voor sportclubbestuurders aangesloten bij een VSF-federatie, VSF-federaties en sportdiensten. Documentatie in brochurevorm kan je na 1 januari 2014 tegen een kleine vergoeding nog steeds in je bus laten bezorgen.

INDIVIDUELE MAATBEGELEIDING:
Het Dynamo Project komt bij jouw sportclub langs! Je sportclub kan begeleid worden door een medewerker van het Dynamo Project of door een deskundige in een bepaald domein.

BIJSCHOLING:
Dynamo Project biedt bijscholingen aan voor sportclubbestuurders. De thema's worden afgestemd op de noden van het sportveld. Zo werkt Dynamo Project naast het bestaande aanbod regelmatig nieuwe onderwerpen/samenwerkingsverbanden uit indien ze een meerwaarde vormen voor sportclubs in Vlaanderen. De bijscholingen zijn interactief en praktijkgericht, waardoor ze ook een ideaal forum vormen om te netwerken met collega-sportclubbestuurders! Inzichten, tips, herkenbare voorbeelden of getuigenissen van de docent en van andere sportclubbestuurders kunnen de eigen bestuursproblemen in de sportclub helpen oplossen. BRSF Vlaanderen is aangesloten bij VSF-federatie. Onze sportclubbestuurders genieten bij deze het voordelige tarief!