Gymfed Buttons

In de eerste plaats werden de buttons ontwikkeld om beginnende skippers een doel te geven om naar te werken. De nieuwe buttons zijn vooral gericht naar recreatieve en beginnende competitie skippers.

gymbo220x220

Het is altijd leuk om bevestiging te krijgen van hetgeen je op een training hebt geleerd. Deze bevestiging kan je van je coach krijgen, maar die ‘proficiat’ is pas vereeuwigd wanneer je in het bezit bent van die fantastische BUTTON. Voor elk behaald brevet bestaat een andere "keicoole" button. De skippers kunnen de verzamelde buttons spelden op zowel sporttassen, rugzakken, pennenzakken, ...

Voor 2017 is het concept volledig vernieuwd, met de bedoeling de brevetten overzichtelijker en haalbaarder te maken. Er worden maar 40 brevetten meer aangeboden in plaats van 62, waarbij de brevetten allemaal door een gemiddelde competitieve skipper haalbaar moeten zijn.
In de eerste plaats werden de buttons ontwikkeld om beginnende skippers een doel te geven om naar te werken. De nieuwe buttons zijn vooral gericht naar recreatieve en beginnende competitie skippers.

 

 


Brevetten 2017:

Om een brevet te behalen, dient men enerzijds een aantal oefeningen correct uit te voeren, maar ze anderzijds ook in een combinatie te doen. Voor elk van de onderdelen krijgt men een score. Indien men in totaal minstens 75/100 heeft behaald, is het brevet binnen! Voor de speedbrevetten dient men alle 3 de vooropgelstelde minimumscores te behalen om het brevet te behalen.

De nieuwe brevetten worden bekend gemaakt op de eerste recreacup van 2017.

Heeft u een aantal skippers die een brevet hebben behaald? Laat het ons weten, dan sturen wij je de buttons op of overhandigen we je deze op een eerstvolgende wedstrijd. Een brevet behalen geeft recht op een bijhorende button. Voor elke recreant bij Gymfed vzw aangesloten, kan men 5 buttons verkrijgen voor 10 cent. De rest zal aan de kostprijs (25 cent) weggegeven worden.

We raden onze clubs aan een echte ‘brevettendag’ te organiseren. Trommel iedereen op en laat ze allemaal proberen om zo veel mogelijk brevetten te behalen. Het is plezier verzekerd voor zowel de organisatoren, de beginnelingen als competitieskippers.

De nieuwe brevetjes zijn te raadplegen via het ledenbeheer.